Seniorenvakantie Duitsland

Duitsland, veel mogelijkheden senioren vakantie te boeken

Veel 60 plussers vieren hun senioren vakantie in ons groene buurland Duitsland. Er zijn veel redenen om juist in Duitsland als 60 of 65 plusser op vakantie te gaan of er een uitstapje van 2, 3 of 4 dagen te boeken. We geven je hier een overzicht.

Landal Duitsland banner


Wellness in Duitsland

Duitsland staat bekend om haar natuurlijke bronnen, spa’s en wellness centra. Daarnaast vind je in Duitsland vele wellness hotels en resorts. Die wellness mogelijkheden trekken veel senioren aan. Kortom, een seniorenvakantie Duitsland boek je bijvoorbeeld voor de vele relax- en wellness mogelijkheden. Met diverse mogelijkheden voor Adults Only. Lees hier alles over wellness vakanties Duitsland. Overnacht bijvoorbeeld in Bad Bentheim. Voor een luxe seniorenvakantie Duitsland.


wandeling met de hond

Wandelen in Duitsland

Senioren die graag in de natuur wandelen, komen in Duitsland volop aan de trekken. In Duitsland vind je ongekende wandelmogelijkheden niet alleen in bijvoorbeeld Zuid-Duitsland, Beieren of het Zwarte Woud maar ook net over de grens bij Nederland. Een wandelvakantie Duitsland boeken, is zeker aan te raden voor 60 en 65 plussers die van een actieve wandelvakantie houden. Overnacht bijvoorbeeld bij Landal. Alle Landal vakantieparken Duitsland liggen midden in de natuur.


Fietsen in Duitsland

Je kunt ook prachtige fietstochten in Duitsland maken. Net zoals in Nederland zijn de fietsroutes goed aangegeven en kan je kiezen uit korte en lange fietsroutes. Je kunt, ook als senior, een compleet verzorgde fietsvakantie Duitsland boeken, ook inclusief overnachting en bagagevervoer maar natuurlijk ook zelf een fietsvakantie Duitsland met eigen vervoer samenstellen. Overnachten doe je bijvoorbeeld op één van de Roompot vakantieparken in Duitsland.


Heerlijke huisjes met hond banner

fitte senioren aan het fietsen

Stedentrip Duitsland boeken

Als senioren er een paar dagen tussen uit en dan het liefst naar het buitenland? Overweeg dan eens een stedentrip Duitsland. Reis bijvoorbeeld vanuit Nederland met de trein naar Keulen, Berlijn, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt of Hamburg. Overnacht in een senioren hotel en ontdek dat een 3 of 4 daagse stedentrip een beleving is. Goed eten en luxe overnachten in een hotelkamer met hotelbedden is in Duitsland bijna vanzelfsprekend.

stedentrip samen

Overwinteren in Duitsland

Duitsland is niet echt een vakantieland om in te overwinteren als je het in Nederland of België te koud vindt de zon op wil zoeken. Dan kan je beter overwinteren in Spanje of Portugal. Als je echter een verblijf in een wellness resort Duitsland boekt, kan je in di mooie land wel degelijk een aantal weken of maanden overwinteren. Zeker als zo een resort ook een binnenzwembad en sauna heeft en je verblijf op basis van volpension of all inclusive is. Overigens staat Duitland wel bekend om zijn kerstreizen.


busreizen Duitsland senioren

Senioren busreizen naar Duitsland

Ben je alleenstaand en behoefte er een aantal dage tussenuit te gaan? Overweeg dan eens een senioren busreis te boeken. Veel geboekt door alleenstaande ouderen. Verzorgde busreizen voor alleenstaande ouderen hebben ook veel als bestemming Duitsland en worden veelal gecombineerd met een stedentrip. Je kunt een 2 of 3 daagse busreis Duitsland boeken maar 5, 6 of 7 dagen op stap gaan met de bus, behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Het fijne van deze geheel verzorgde busreizen is dat alles voor je wordt geregeld en je in het gezelschap van andere senioren bent. Senioren busreizen Duitsland, van harte aanbevolen.