Op zoek naar een vakantiehuis Duitsland met hond?

Wie een vakantiehuis Duitsland met hond wil boeken, vindt hier het grootste en meest betaalbare aanbod. Of je nu een vakantie Duitsland met hond Eifel, Moezel, Sauerland, Zwarte Woud of Bodenmeer wilt boeken, bij ons vind je in iedere regio vakantiehuizen Duitsland waar 1, 2 of 3 honden toegestaan zijn. Voor een goedkoop of luxe vakantiewoning Duitsland met hond. Ook particuliere vakantiehuizen Duitsland met omheinde tuin.

Landal Duitsland banner

Voor hoeveel personen een vakantiehuis Duitsland met hond huren?

Een vakantiehuis Duitsland met hond te huur voor iedereen. Je kunt voor kleine en grote groepen vakantiehuizen Duitsland met hond vinden. Met nadruk op vakantiehuizen met hond Duitsland voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen. Daarnaast zijn er veel grote vakantiehuizen Duitsland te huur waar honden toegelaten worden.
Vakantiehuizen Duitsland honden welkom tot wel 30 personen. Voor grote groepen kan je het beste een groepsaccommodatie Duitsland huren waar honden toegelaten worden.

Particulier vakantiehuis Duitsland met hond reserveren

In Duitsland is het aanbod particuliere vakantiehuizen groot. Dat is niet alleen in Zuid-Duitsland, Noord-Duitsland en Bodenmeer zo maar ook in het bekende Sauerland en Moezel. In veel van deze particuliere vakantiehuizen Duitsland zijn 2 huisdieren welkom. Dat maakt het relatief eenvoudig om een particulier vakantiehuis Duitsland met hond te huren. Je huurt een particulier vakantiehuis Duitsland met hond voor een weekend, lang weekend, midweek of langer verblijf. Er zijn ook particulier vakantiehuizen Duitsland te huur waar 3 of zelfs 4 huisdieren toegelaten worden.

wandelen in de heuvels met hond

Vakantieparken Duitsland huisdieren toegestaan

In Duitsland vind je veel vakantie- en bungalowparken waar honden welkom zijn. Je vindt er zelfs honden bungalows met hondenmand. Op de parken zelf moeten honden aangelijnd zijn maar binnen in de accommodatie gelden er minimale regels voor honden en andere huisdieren. Het meest ideale is een honden bungalow Duitsland bij Landal te huren. Een aantal daarvan heeft ook nog een omheinde tuin. Boek bijvoorbeeld een honden bungalow Duitsland met honden bench en omheinde tuin bij Landal Hochwald in Kell am See. Lees hier meer over vakantieparken met hond Duitsland

Vakantiehuizen Duitsland met hond en sauna

Als je op zoek bent naar een wellness huisje met hond in Duitsland, kan je het beste een vakantiewoning Duitsland met hond en privé sauna huren. Ook fijn als je tijdens de mei vakantie of herfstvakantie een vakantie met hond Duitsland wilt vieren. Het gebruik van de sauna is veelal in de totale huursom inbegrepen. Je kunt ook een vakantiehuis Duitsland met hottub of buitenjacuzzi huren.

Reisverzekering afsluiten voor vakantie Duitsland met hond.

Zeker voor een vakantie met hond in het buitenland is het verstandig een reisverzekering af sluiten. Nederlandse ingezetenen kunnen hier een reisverzekering afsluiten Kies voor en tijdelijke reisverzekering met Europadekking of een doorlopende reisverzekering.

Vakantie aan meer in Duitsland

Vakantiehuis of villa Duitsland met zwembad én sauna huren

Wie een luxe vakantie Duitsland met hond wil vieren, kiest voor een huisje of villa Duitsland met privé zwembad en eigen sauna. Wij hebben vele luxe vakantiehuizen en vakantievilla’s Duitsland te huur met zwembad, sauna én hond. Ideaal voor een luxe familie vakantie Duitsland met kinderen en huisdieren. Ook aantrekkelijk in kader midweek Duitsland met hond.

Heerlijke huisjes met hond banner

Familie vakantie Duitsland met kinderen en hond

Duitsland is een fijn land voor een familie vakantie met kinderen en hond. Met name de bungalowparken in Duitsland zijn ingericht op mensen met honden en kinderen. Je vindt in Duitsland ook een aantal familie vakantieparken van Roompot en Landal. Dit zijn meestal vakantieparken met eigen zwembad. Lees hier meer over familie vakanties Duitsland

vakantie met baby en hond

Last minute vakantie Duitsland met hond boeken

Gezien het grote aanbod vakantiehuizen Duitsland waar honden toegestaan zijn, is het bijna altijd wel mogelijk een last minute chalet of huisje met hond Duitsland te huren. Dat geldt zeker voor huisjes Duitsland 2 personen. Zelfs in de maanden juli, augustus en september. Bekijk voor de beste last minute aanbiedingen dagelijks de diverse websites. Zie voor een last minute vakantie, met of zonder hond, ook de website Last minute vakantiedeals met hond

Groepsaccommodaties Duitsland met huisdieren

Grote groepen huren een groepsaccommodatie Duitsland met hond. Dit kan ook een kasteel Duitsland of landhuis zijn. Groepsaccommodaties in Duitsland zijn geschikt voor groepen tot 30 personen. Er zijn echter enkele grote groepsaccommodaties in Duitsland te vinden die geschikt zijn voor grote groepen tot wel 60 personen. Ook ideaal voor een familie weekend Duitsland.


Weekendje weg met hond Duitsland

Duitsland is een ideaal vakantieland voor een weekendje weg met hond. Zeker als je in Groningen, Gelderland of Overijssel woont, is het aantrekkelijk om een huisje in het bos in Duitsland te huren. Ook ideaal voor een wandelvakantie Duitsland met je hond.

vakantie met hond puppy heuvels

Huisdiervriendelijk huisje Duitsland voor een midweek huren

Honden bungalows, groepsaccommodaties en huisjes met hond in Duitsland zijn meestal ook voor een midweek te huur. Dat is van maandag tot en met vrijdag. Ook op veel bungalowparken met hond in Duitsland zijn accommodaties voor een midweek te huur. Zo kan je ook voor een korte periode een vakantiehuis met hond Duitsland huren.