Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim, vakantiepark Duitsland

Op zoek naar een vakantiepark Duitsland net over de grens bij Nederland? Kies voor: Ferienresort Bad Bentheim, hier kan je een wellness vakantiehuis Duitsland 4 tot 14 personen huren. Je kunt op dit park ook een aangepast vakantiehuis Duitsland huren. Zie verder op deze pagina de beschikbare vakantiehuizen op Ferienresort Bad Bentheim.

Landal Duitsland banner

Net over de grens van Nederland ligt Graafschap Bad Bentheim. Eigenlijk heel dichtbij maar toch totaal anders. Je vindt hier gezellige dorpjes en een imposante burcht in een prachtig en glooiend landschap. Een heerlijke plek voor je vakantie Duitsland.

Ferienresort Bad Bentheim in Bad Bentheim, Duitsland

Als je op zoek bent naar een fijne familievakantie is Ferienresort Bad Bentheim perfect. Kom tot rust in de luxe landhuisvilla’s en geniet van de mooie omgeving. Vanuit het park wandel je zo naar Burg Bentheim waar je je echt in een andere wereld waant. Geniet van de typische Duitse lekkernijen, zoals een schnitzel of een braadworst. Kinderen vermaken zich in het indoor speelparadijs of het nabijgelegen zwembad. Ook ideaal voor een Dichtbij vakantie in Duitsland

Ferienresort Bad Bentheim buiten recreatie

Faciliteiten op Ferienresort Bad Bentheim

  • Algemene faciliteiten: in het centrumgebouw vind je onder andere een supermarkt en service point, maar er is ook een fietsverhuur.
  • Eten en Drinken: in het (buffet)restaurant kun je heerlijk eten, of drink een drankje in het bar/café.
  • Sport en Spel: doe gezellig mee aan het activiteitenprogramma, ga bowlen of naar de indoor speeltuin. Voor de kleintjes is er een Kids Club, maar ook lasergamen en minigolven is mogelijk. Net als spelen in de vele speeltuinen.
  • Zwemmen: naast het park vind je een gemeentelijk zwemparadijs met binnen- en buitenbaden, voor gasten van Ferienresort Bad Bentheim is de toegang gratis.

Ferienresort Bad Bentheim gemeentelijk zwembad

Wat is er te doen in de omgeving van Ferienresort Bad Bentheim?

Om lekker te relaxen ga je naar Sauna Badepark Bad Bentheim. Hier vind je ook Beauty Salon Pure Silk, voor heerlijke beautybehandelingen en massagas. Wil je imposante gebouwen bekijken? Bezoek dan Burg Bentheim of Huis Singraven. Om de kinderen te vriend te houden kun je naar Speelpark Hoge Boekel, of maar een tocht bij Kanotochten Hartman Budde. Maar ook Tierpark Nordhorn, Rijksmuseum Twente, Zuivelboerderij Kaamps en het Twents Techniek Museum zijn zeker aan te raden. Net als de Kasteeltuinen Twickel en Moestuin, en Natuurdiorama Holterberg. Als je naar een gezellige stad wil kies je voor Oldenzaal en een dag shoppen doe je in Designer Outlet Ochtrup.

Accommodaties voor je familievakantie Duitsland op Ferienresort Bad Bentheim

De meeste accommodaties die je op Ferienpark Bad Bentheim vindt kun je ook boeken met extra opties. Zo kun je er vaak voor kiezen of vakantiehuizen huisdieren waar honden welkom zijn, of juist een huisdiervrije vakantiehuis Duitsland boeken. Ook een smart-tv, bolderwagen, kinderbox, berging, gaskachel of sfeerhaard behoren tot de mogelijkheden. Soms kun je ook kiezen welke ligging je wenst, zoals een rustige ligging, ligging op het zuiden of juist aan de buitenrand. Soms is ook een privé oplaadpunt auto een mogelijkheid.

Vakantiehuis Duitsland vier personen

De eerste accommodatie voor vier personen is de BB4. In dit vakantiehuis Duitsland 4 personen, vind je onder andere een gezellige woonkamer en een keuken met vaatwasser, combimagnetron, waterkoker, koelkast en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer. In de BB4 Comfort vind je in de woonkamer een tv met streamfunctie, verder zijn er naast 2 slaapkamers ook 2 badkamers. De BBL4 beschikt naast de standaard faciliteiten ook over een wasmachine en wasdroger. Ook is er een traditionele sauna. De BBL4 Comfort beschikt over een omheinde tuin en ligbedden. De BBKL4 is iets groter, de oppervlakte is 83 m2. Ook is er een wasmachine en een wasdroger en een traditionele sauna. Voor de kinderen is er een kinderbad, kinderbox, kinderledikant en een kinderstoel. Helemaal geschikt voor gezinnen is de BBKL4 Comfort. Hier vind je een bolderwagen, commode, kinderbad, kinderbox, kinderledikant en een kinderstoel.

Verblijven voor vijf personen

De BB5 heeft een oppervlakte van 67 m2. Je vindt er een woonkamer, volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. In de BB5 Comfort vind je naast deze faciliteiten ook een wasmachine, wasdroger, tv op de slaapkamers en een traditionele sauna. Ook de BBL5 beschikt over een traditionele sauna. Voor nog meer luxe kies je voor de BBL5 Comfort, de accommodatie is groter, namelijk 83 m2. Je vindt er verder ook een tv met streamfunctie.

Vakantiehuizen Duitsland zes personen

De eerste accommodatie is de BB6. Dit luxe vakantiehuis Duitsland 6 personen beschikt over een woonkamer en een compleet uitgeruste keuken. Er zijn 3 slaapkamers en twee badkamers. De BB6 Comfort is een geschakelde accommodatie met een oppervlakte van 98 m2. Hier vind je ook een wasmachine en een wasdroger. In de BB6L Comfort vind je naast al deze faciliteiten ook nog een traditionele sauna.

Ferienresort Bad Bentheim aangepaste badkamer

Mindervaliden vakantiehuis Duitsland

Voor de gasten die slecht ter been zijn is er de BB6M Comfort. Dit aangepaste vakantiehuis Duitsland voor 6 personen, heeft een slaapkamer beneden, waarbij een aangepast bed geplaatst kan worden. Ook is er een naastgelegen badkamer met douchebeugels en een verstelbare douchekruk. Er is een aangepast toilet en parkeergelegenheid naast de villa. In de BBL6A- en B vind je ook een sauna. Speciaal voor gezinnen is er de BBKL6. Een woning die 98 m2 telt en over een wasdroger en wasmachine beschikt. Er is een sauna, bolderwagen, kinderbad, kinderbox, kinderledikant, kindermeubilair, kinderstoel en traphekje.

Heerlijke huisjes met hond banner

Ferienresort Bad Bentheim - BB8 Comfort Mindervalide - Duitsland - Nedersaksen - 8 personen img-3

Honden bungalow 6 personen Duitsland

Neem jij je huisdier mee? Kies dan voor de Hondenbungalow 6 Comfort, een woning met honden bench en hondenmand. Als laatst is er nog een Koosvilla 4+2: deze heeft een oppervlakte van 92m2, in Koos stijl. Voor de kinderen is er een slaapkamer in koosstijl, een omheinde tuin, bolderwagen, commode, kinderbad, kinderbox, ledikant en kinderstoel.

Ferienresort Bad Bentheim hondenbungalow met omheinde tuin

Verblijven met ruimte voor zeven personen

Vakantiehuis Duitsland 7 personen huren? In de BB7 vind je 92m2 woonoppervlakte. Er is een woonkamer met tv en vloerverwarming. In de keuken vind je onder andere een koelkast, koffiepadapparaat, magnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Iets meer luxe en comfort vind je in de BB7 Comfort, zoals een tv met streamfunctie en zonneligbedden. De BBL7 is iets groter, 98 m2. Je vindt hier behalve de algemene faciliteiten ook een wasmachine en wasdroger, 2 badkamers in plaats van 1 en een traditionele sauna. De BBL7 Comfort heeft naast al deze faciliteiten ook zonneligbedden.

Accommodatie voor acht personen

Vakantiehuis Duitsland 8 personen huren? Voor 8 personen zijn er twee type accommodaties op Ferienresort Bad Bentheim. In de BB8 Comfort Mindervalide is speciaal rekening gehouden met mensen die minder goed ter been zijn. Behalve een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer vind je hier 121m2 aan woonoppervlakte. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan er 1 beneden is. In de slaapkamer op de begane grond vind je een in hoogte verstelbaar bed met papegaai en valhek. Je kunt je auto parkeren bij het verblijf. Binnen vind je geen drempels en ruimte genoeg voor een rolstoel. Het aanrecht in de keuken is in hoogte verstelbaar. In de badkamer beneden vind je een in hoogte verstelbare douchekruk en een aangepast toilet. De andere accommodatie is de BBKL8 Comfort, deze accommodatie telt ruim 114m2 en beschikt over een wasmachine en een wasdroger. In de woonkamer vind je vloerverwarming en een tv met streamfunctie. De keuken bevat een combimagnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast, koffiecupapparaat, vaatwasser en waterkoker. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers. Ook is er een traditionele sauna. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair en zonneligbedden. Voor de kinderen vind je hier een bolderwagen, commode, kinderbad, kinderbox, kinderledikant, kinderstoel en traphekje boven.

Verblijven voor negen personen

In accommodatie BBL9 vind je ruim 114m2 woonoppervlakte. De woonkamer in dit 9 persoons vakantiehuis Duitsland is voorzien van een tv en vloerverwarming. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers. De BB9 Comfort bevat als extra luxe een wasmachine en een wasdroger, ook heb je hier een streamfunctie op de tv, een traditionele sauna en zonneligbedden.

Accommodaties voor tien personen

Vakantiehuis Duitsland 10 personen huren? Er zijn vier verschillende type accommodaties op het park. In de BB10 vind je 4 slaapkamers en 3 badkamers. Deze villa is vrijstaand, heeft een gezellige woonkamer, compleet uitgeruste keuken en je vindt er een wasmachine en wasdroger. De woning heeft een oppervlakte van 119m2 en er is ook een traditionele sauna. Ben je op zoek naar meer luxe? De BB10 Comfort beschikt over een tv met streamingfunctie en zonneligbedden. Accommodatie BBL10 is redelijk vergelijkbaar met de andere 2. En in de BBL10 Comfort vind je als extra’s een tv met streamfunctie, sauna en zonneligbedden.

Villa’s voor twaalf personen

Op Ferienresort Bad Bentheim zijn twee types grote vakantiehuizen Duitsland die ruimte bieden voor 12 personen. In de FV12L vind je 6 slaapkamers (1 op de begane grond), 3 badkamers en een traditionele sauna. De woning heeft een oppervlakte van 140m2. Er is een wasmachine en een wasdroger. De keuken is voorzien van een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron, koelkast en koffiezetapparaat. In de woonkamer vind je een tv en vloerverwarming. Voor de kleine gasten is er kindermeubilair en een traphekje. Voor meer luxe kun je kiezen voor de FV12L Comfort: dan beschik je ook over een streamfunctie en koffiecupapparaat.

Ferienresort Bad Bentheim ontbijten bij het huisje

Verblijven geschikt voor veertien personen

Er zijn twee grote vakantiehuizen Duitsland die geschikt zijn voor 14 personen: in de FV14L heb je een oppervlakte van 159m2. Dit grote vakantiehuis Duitsland 14 personen, beschikt over vloerverwarming en een tv. In de keuken vind je onder andere een combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. De bungalow beschikt over 6 slaapkamers waarvan je er een op de begane grond vindt. Ook zijn er drie badkamers en een traditionele sauna. De woning heeft een kinderbox, kinderledikant, kinderstoel en traphekje boven. Ook vind je in de woning een wasmachine en een wasdroger. En buiten vind je een gezellig terras. Wil je meer luxe? Dan kies je voor de FV14L Comfort. Dan beschik je behalve alle andere faciliteiten over een tv met streamfunctie en een koffiecupapparaat.

Dus wil jij dit bijzonder Graafschap Bad Bentheim weleens met je eigen ogen zien? Vanuit Ferienresort Bad Bentheim kun je de omgeving rustig ontdekken, en ook alle leuke trekpleisters in de buurt. Of je nu met een klein of groter gezelschap bent, er zijn accommodaties voor iedereen!