Vakantiehuis Heidesee OT Wolzig – Duitsland – Brandenburg – 2 personen

517,00

2 persoons huisjes Duitsland aan een viswater.
Midden in de natuur en met vissteiger. 30 kilometer van Berlijn. Op groot stuk grond met veel ruimte en optimale privacy. Faciliteiten: 1 slaapkamer, magnetron, oven, schommel, terras, tuin, vaatwasser, vissteiger, viswater, wifi. Midden in een natuurgebied en bij Natuurpark. Vakantiehuis in natuur Heidesee OT Wolzig – Duitsland – Brandenburg – 2 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 2961b21aaf95e9510e6f085a68ec9e35 Categorieën: , , ,

Beschrijving

2 persoons huisjes Duitsland aan een viswater.
Midden in de natuur en met vissteiger. Op groot stuk grond met veel ruimte en optimale privacy.
Faciliteiten:
1 slaapkamer, magnetron, oven, schommel, terras, tuin, vaatwasser, vissteiger, viswater, wifi. Midden in een natuurgebied en bij Natuurpark. 30 kilometer vanaf Berlijn.

Vakantiehuis Heidesee OT Wolzig - Duitsland - Brandenburg - 2 personen img-1

Modern en comfortabel vakantiehuis op een groot natuurgrondstuk. Direct aan het Wolziger-meer met eigen aanlegsteiger en badsteiger. Een boot met motor is beschikbaar op basis van beschikbaarheid. Op aanvraag kan er een kleine hond meegenomen worden. Het belangrijkste kenmerk van het ongeveer 600 km² grote natuurpark Dahme-Heideseen zijn de meer dan honderd meren, die zijn ingebed in uitgestrekte naald- en loofbossen. Een bijzonder aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers biedt de Groß Schauener-merenketen, waar veel wilde ganzen leven naast zeldzame watervogels zoals reigers, vis- en zeearenden

Vakantiehuis Heidesee OT Wolzig - Duitsland - Brandenburg - 2 personen img-2

Een van de hoogtepunten van watersporttoerisme in het natuurpark is Wolziger See. Vanaf dit vakantieadres kunt u naar talrijke bestemmingen rijden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Tropical Islands (57 km), de grootste tropische vakantiewereld van Europa met een regenwoud, saunalandschap en verschillende shows. Als u in de zomer met kinderen reist, kunt u ook een hele dag doorbrengen in het Irrlandia in Storkow (9 km). Het draait allemaal om zoeken, verdwalen en vinden, te spelen, ravotten en klimmen, glijden, schommelen, springen enz. Vanaf de 36 m hoge binnenduin Waltersberge krijgt u een prachtig panoramisch uitzicht op uitgestrekte bossen, weiden en de Storkower See. Aangezien Heidesee slechts ongeveer 30 km ten zuidoosten van Berlijn ligt, moet een dagtocht naar de culturele hoofdstad van Duitsland ook in het vakantieprogramma worden opgenomen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

,

Huisdieren

Slaapkamers

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,