Vakantiehuis Priborn – Duitsland – Mecklenburg – 10 personen

1.179,00

Vakantiehuis Duitsland 8, 9, 10 personen binnenzwembad, sauna.
Dit luxe vakantiehuis Priborn met binnenzwembad ligt in een klein dorp dichtbij Müritz. Het 1.5 km lange pad door het bos begint achter het huis en leidt naar het strand. Met bootverhuur. Faciliteiten: binnenzwembad, bootverhuur, houtkachel, magnetron, sauna, schommel, spa, vaatwasser, wasdroger, wasmachine, whirlpool.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 2b89cfa37a70eecd3c3ab9730526f8ef Categorieën: , , ,

Beschrijving

Vakantiehuis Duitsland 8, 9, 10 personen binnenzwembad, sauna.
Dit luxe vakantiehuis Priborn met een eigen binnenzwembad ligt in een klein dorp dichtbij Müritz. Het 1.5 km lange pad door het bos begint achter het huis en leidt rechtstreeks naar het strand. Met bootverhuur.
Faciliteiten: binnenzwembad, bootverhuur, houtkachel, magnetron, sauna, schommel, spa, vaatwasser, wasdroger, wasmachine, whirlpool, zandbak.

Vakantiehuis Priborn - Duitsland - Mecklenburg - 10 personen img-3

Het comfort in dit vakantiehuis zorgt voor welzijn. U kunt ontspannen in het zwembad met tegenstroomsysteem, in de whirlpool of in de sauna. In de grote keuken biedt de fornuis gezellige warmte. Gedeeltelijk is er vloerverwarming, die extra comfort biedt. Wasmachine, droger en moderne keukenapparatuur zijn uiteraard inbegrepen. Vanuit de tweede slaapkamer bereikt u de open slaapzolder. >Voor gasten met rolstoelen is de breedte van de deuren te klein.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,